About us

Фирма “ВЕЛДМАКС” ООД е създадена през месец март 1997 година с основна първоначална дейност “Производство на нестандартни вериги”.През 1998 година са установени контакти с фирмите ISOKON, ISON и FK с което се разширява продуктовата гама допълнително със: стандартни и специални вериги, водещи профили за вериги, кръглозвенни вериги, верижни колела, ремъчни шайби, рейки.

Веригите произвеждани от “ВЕЛДМАКС” ООД са от качествени въглеродни и легирани стомани. Обработката на детайлите се извършва на CNC машини, термична обработка във вакуумни пещи, дробометен повърхностен наклеп, занитване чрез радиално занитващи машини.

Веригите и продуктите който внася “ВЕЛДМАКС” ООД са с доказано качество на европейски производители използващи най-модерни технологии в тази област като за веригите това са:

9

използване на специални стомани с висока якост

9

изработване на втулки и ролки чрез студено изтегляне

9

калиброване отворите чрез специални съчми

9

повърхностно уякчаване

9

нови покрития срещу корозия на веригите и др.

През последните години целенасочено се увеличават складовите наличности на нестандартни вериги, вериги с кухи оси, неръждаеми вериги, верижни колела с цел значително съкращаване дългите срокове на доставка на специални вериги. Като допълнение към това ние предлагаме водещи шини за вериги за кухи оси, които са специално разработени и поръчани от “ВЕЛДМАКС ООД”.